SİVAS / MERKEZ - Yanalak İlkokulu

Yanalak İlkokulu

Adres
YANALAK KÖYÜ YANALAK KÜME EVLERİ YANALAK KÖYÜ İLKOKULU BLOK NO: 9 MERKEZ / SİVAS
Vizyon
Misyon olarak belirlenen hedeflere ve amaçlara ulaşabilen, ülkemiz ve şehrimizde bu amaçla hareket eden okullar arasında yer alan, kısıtlı imkanları en iyi şekilde kullanarak adından ve kalitesinden söz ettiren eğitim-öğretim kurumu olabilmektir
Misyon
Milli Eğitim Temel İlkeleri ve İlköğretimin amaçları doğrultusunda, bireylerin ve toplumun ihtiyaçları göz önünde bulundurarak, Atatürk’ün “Fikri hür, vicdanı hür bireyler yetiştirmek” kavramını bir yol haritası alarak, Öğrencilerimizi; bilim ve teknoloji ile donanımlı, kendine güvenen ve ifade eden, eğitimi davranışa döken, eğitimi bir ömür ve yaşam olarak algılayan, toplum değerlerinin ve kültürünün farkında olan, çevre ve insan bilinci ile hareket eden, insan hakları ve evrensel değerlere saygılı, kendini yetiştiren ve eğitimin nihai amacı olan “kendini gerçekleştirme” hedefine ulaşan bireyler olarak yetiştirmektir.
Öğretim Şekli :normal
09:00 -15:00
soba - kömür
Ulaşım
Öğretmenlerimiz çevre köy öğretmenleriyle beraber servisle Sivas merkezden geliş-gidiş yapmaktadır.
Yanalak Köyü Merkez/SİVAS
Okulumuz il merkezine yaklaşık 57 km dir.